Refrakční Centrum Praha

Chceme to nejlepší pro vaše oči. A každý den na tom pracuje tým našich prvotřídních odborníků. V moderním pracovišti, s dlouholetou tradicí.

Poznejte nás

Vítejte na naší klinice

Jsme soukromé zdravotnické zařízení v oboru oftalmologie s více než dvacetiletými zkušenostmi. Naší hlavní pracovní náplní je chirurgické odstranění dioptrických vad oka. Specializujeme se ale také na operace rohovky a estetické zákroky. Patříme mezi první, kdo v České republice prováděli laserové operace očí a podařilo se nám tehdy přelomovou metodu LASIK uvést do každodenní praxe. Původně na půdě oční kliniky FN Královské Vinohrady, ale od roku 2002 už v rámci našeho samostatného pracoviště. Lokalita v klidném a historickém srdci Prahy, s dobrou dostupností MHD a vlastním podzemním parkovištěm, zvyšuje pohodlí návštěvy u nás pražským i mimopražským klientům.

Práce nás baví a vidíme za ní mnohem více, než jen rutinu. Proto jsme známí kvalitou zákroků, vysokou profesionalitou a důvěřuje nám i celá řada známých osobností z kultury i sportu, včetně zajímavé klientely ze zahraničí. Pokud vám záleží na kvalitě, profesionalitě a personálu, který vás zná osobně a nejste jen další z řady, pak se u nás budete cítit skvěle. Záleží nám na osobním přístupu ke každému z pacientů a jeho maximálním komfortu. Zakládáme si právě na tom, že každému věnujeme dostatek času a péče. Budujeme důvěru mezi námi a pacienty, diskutujeme, vysvětlujeme. Jsme rodinná firma a proto u nás víte, kdo vás operuje a kdo se o vás a váš zrak stará.

Používáme vysoce kvalitní vybavení a můžeme se pyšnit odborníky ve svém oboru. To, že budou vaše oči v rukou zkušených chirurgů (High Volume Surgeons), vám garantujeme. Hlavním chirurgem je primář MUDr. Petr Novák, specialista na mikrochirurgii oka a transplantace rohovky, který má na svém kontě řádově desetitisíce operací šedého zákalu a laserových operací a kolem tisíce operací oční rohovky. Spolu s MUDr. Sylvou Procházkovou PhD. a dalšími členy týmu neustále pracuje na vzdělávání se a zlepšování našich služeb a prostředí.

0% Kvalita
0 Let zkušeností
0 Pacientů ročně
0 Jazyky hovoříme
0 Šťastných úsměvů

Další informace

Refrakční Centrum Praha

V první řadě si zakládáme na absolutní profesionalitě našich lékařů a na jejich dlouholetých zkušenostech v oboru. Stejně tak je pro nás důležitý osobní přístup ke každému z vás a rodinná atmosféra na naší klinice.

O vaše oči pečujeme za pomoci moderní a vysoce kvalitní lékařské techniky a vybavení, včetně nadstandardních diagnostických přístrojů. Na zázemí našeho pracoviště nám velmi záleží a je pro nás zásadní.

Pro naše pacienty připravujeme stále něco nového. Využijte při řešení operačních zákroků různých akčních nabídek, jako jsou slevové akce nebo soutěže. A pečujte s námi o své oči o něco výhodněji.

U nás se stále něco děje. Sledujte tedy, co je v našem centru nového a čemu se aktuálně věnujeme. Přečtěte si rozhovory se zajímavými klienty, s lékaři z našeho týmu nebo se vzdělávejte formou článků.

Nahlédněte pod pokličku naší kliniky. V galerii si můžete prohlédnout videa ze zákroků, reportáže z našeho centra a další zajímavosti i fotografie, kde hrajeme hlavní roli my nebo naši klienti.

Podporujeme řadu projektů, které nás svým posláním oslovily. A to buď finančně, osobní pomocí nebo mediálně. Daří se nám navíc do některých aktivit, jako je např. sbírka brýlí, zapojit i naše klienty.

Jsme profesionálové

Diplomy a certifikáty našich lékařů

Na mezinárodních i tuzemských kongresech získáváme stále nové poznatky a přehled o nejmodernějších oftalmologických trendech. O své zkušenosti se rádi a pravidelně dělíme se svými kolegy. Jen tak mohou naši lékaři a sestry nabízet pacientům stále to nejlepší pro jejich oči.